Buketter

En flot buket skaber altid glæde

Vi er glade for at kunne tilbyde dig de smukkeste buketter fra friske og tørrede blomster. I overensstemmelse med dine ønsker, laver og leverer vi en buket til dig, dine pårørende og venner. Ved hjælp af blomster står vi sammen med butikkens blomsterdekoratør klar til at hjælpe dig med at formidle dine tanker og følelser – fra romantiske kompositioner, fødselsdagsbuketter til buketter, der udtrykker støtte og kondolence.

Vi anvender kun blomster af bedste kvalitet i vort blomster binderi og går ikke på kompromis med kvalitet, og den sikrer vi ved at købe friske blomster hos vores leverandører – minimum 3 gange om ugen. 

Hvis du som kunde har særlige ønsker til blomster sorter eller farver skaffer vi dem gerne hvis det er muligt. Bemærk at visse blomster kun er til rådighed på særlige årstider.

Blomsterdekoratør, som en del af design, er i konstant udvikling. Så mange trends ændrer hinanden og vil ændre sig i fremtiden, mode for blomster, deres farve og emballage. Teknikker har ændret sig. Designet ændrer sig, og blomsterdekoratør, som en del af det, kan ikke stå stille. Derfor skal du hele tiden følge tendenserne, og du kan ikke stoppe med at lære!

Du kan bestille en buket og andre dekorationer blot ved at ringe

+45 8668 1770 og snakke om detaljerne med vores blomsterdekoratør eller online på https://guldregn-bjerringbro.dk/bestilling/

Billeder