Bryllup

Gør jeres bryllup til en uforglemmelig dag

Et bryllup er en vigtig begivenhed, og du vil gerne have, at det er planlagt og gennemtænkt til mindste detalje. Det er friske blomster, der gør  bryllupsfesten virkelig elegant og stilfuld.

For at alt skal forløbe bedst muligt, stol på en professionel blomsterdekoratør, der vil tage højde for mange detaljer og nuancer.

Guldregn-Bjerringbro kan hjælpe med at sætte et personligt præg på jeres bryllup, jeg lytter til jeres ønsker og historier, og på den måde fanger de små ting, der kan være med til at blomsterne sætter et personligt præg på jeres bryllup.

For eksempel til et rustikt bryllup – simple blomster er velegnede til rustikke: alle slags tusindfryd, sukkulenter, endda mælkebøtter. Også floristiske kompositioner vil blive perfekt understreget af havegrønt, hvilket gør en sådan alliance mindeværdig og frisk.

Et bryllup i Provence-stil er kendetegnet ved en lille charme fra et blomsterarrangement er beskedne, enkle småblomstrede planter samt lavendel, blåklokker, stedmoderblomster, syrener. Den delikate blålige nuance af disse blomster er en traditionel del af sammensætningen til Provence-stilen.

Vi laver blomster til bryllupper i alle størrelser og prisklasser. Sammen vil vi sammensætte hvad i ønsker af enkelt leveringer, eller en samlet pakke blot ved at ringe +45 8668 1770 og snakke om detaljerne med vores blomsterdekoratør.

Billeder